Antena 3 CNN Actualitate Victor Ponta: Sergiu Nicolaescu m-a susţinut politic

Victor Ponta: Sergiu Nicolaescu m-a susţinut politic

Victor Ponta: Sergiu Nicolaescu m-a susţinut politic
de S.T.    |    04 Ian 2013   •   23:00

Victor Ponta a răspuns invitaţiei de a participa, vineri seară, la emisiunea "Vorbe Grele cu Victor Ciutacu", difuzată la Antena 3.

Premierul a afirmat că a fost "teribil de încurcat", la Cercul Militar Naţional, când a adus un ultim omagiu marelui regizor Sergiu Nicolaescu.

Întrebat de ce nu este el cel care opreşte incinerarea regizorului, Victor Ponta a fost pus dificultatea de a da un răspuns.

"Am fost pus în mare încurcatură. Erau nişte oameni care spunea că ar vrea să meargă la înmormântarea lui Sergiu Nicolaescu, să aibă un loc unde să fie înmormântat(...) Am spus că, legal, nu am cum să fac una ca asta. Puteam să comit o ilegalitate, puteam sa închid mâine crematoriul(...) Până la urmă, membrii familiei sunt cei care decid ce urmează să se întâmple", a spus premierul, vineri, în direct, la “Vorbe Grele”.



Ponta consideră că în situaţia în care ar fi fost un simplu cetăţean, în mod sigur, ar fi gândit la fel. “Cred că gândeam la fel: să se facă ceva, să nu fie ars Sergiu Nicolaescu, ci sa fie înmormântat”, a mai spus premierul.

În ceea ce priveşte relaţia pe care a avut-o cu Sergiu Nicolaescu, premierul a afirmat că nu a fost una foarte apropiată, însă s-au apreciat reciproc.

"Sergiu Nicolaescu m-a susţinut politic(...) Faptul că a venit la Târgu Jiu cu mine, înainte de alegeri, a fost un sprijin", a adăugat Ponta.

"Sigur că a avut şi părţi rele, ca toată lumea, dar să spui că Sergiu Nicolaescu nu a fost o mare personalitate e prea mult", a punctat premierul.


Urmăreşte AICI întreaga ediţie specială "Vorbe Grele cu Victor Ciutacu"

×
Parteneri
Cătălin Cîrstoiu: Eu dorm liniştit că am ajutat pacienţii
x close