Antena 3 CNN Actualitate Victor Ponta: Sunt corupt, prorus, ciumă pesedistă și chiar știrb?!

Victor Ponta: Sunt corupt, prorus, ciumă pesedistă și chiar știrb?!

Victor Ponta: Sunt  corupt, prorus, ciumă pesedistă și chiar știrb?!
Sursa foto: Foto: Agerpres
28 Feb 2017   •   19:30

Victor Ponta a comentat decizia CSM de a da aviz favorabil grațierii și se întreabă, retoric, dacă și membrii CSM sunt corupți sau pesediști, așa cum au fost catalogați unii de către cei care au o altă optică.

”Un jurnalist de la Deutsche Welle indrazneste sa considere ca decizia CCR este corecta si vede conducerea DNA facand politica "iacobina"!!!! Huoooo - este un corupt, vandut Rusiei, ciuma rosie , dusman de clasa , etc.

Ieri CCR constata un conflict intre puterile statului prin faptul ca DNA a incalcat Constitutia intrand in activitatea politica a Guvernului si Parlamentului. Huooo - coruptilor, pesedistilor, proRusilor, etc !

Azi CSM da aviz pozitiv legii gratierii - huooo!!! Alti corupti , vanduti rusilor, pesedisti, etc!

Ce ma fac - si eu sunt de acord cu ei! Asta inseamna ca sunt doar corupt, prorus, ciuma pesedista sau sunt si "mocirla" si chiar "stirb"!? Ca m-as bucura.

Acum serios : astia care ne tot numesc pe toti cei care nu suntem de acord cu ei "mocirla" si "stirbi" sunt fascisti sau pur si simplu niste nebuni periculosi ?!?! Eu merg pe prima varianta! Dvs ce credeti?” scrie Victor Ponta pe Facebook.

×
Subiecte în articol: Victor Ponta CSM decizie
Parteneri
ANM anunţă temperaturi de vară: "Să ne bucurăm de acest weekend"
x close