Antena 3 Actualitate Victor Rebengiuc despre redefinirea familiei: Cu ce te împiedică pe tine care te consideri om normal căsătoria legală între doi bărbaţi sau două femei?

Victor Rebengiuc despre redefinirea familiei: Cu ce te împiedică pe tine care te consideri om normal căsătoria legală între doi bărbaţi sau două femei?

28 Mai 2017   •   17:26
Victor Rebengiuc despre redefinirea familiei: Cu ce te împiedică pe tine care te consideri om normal căsătoria legală între doi bărbaţi sau două femei?
Sursa foto: Foto: Agerpres

Victor Rebengiuc a vorbit într-un interviu acordat Digi 24 despre căsnicia sa de 52 de ani, ce înseamnă o familie şi de ce este pusă în discuţie redefinirea familiei, de ce se discută despre legătura legală dintre doi bărbaţi sau două femei. Actorul a mărturisit că are colegi care au această opţiune pentru genul acesta de viaţă şi care sunt oameni normali, cultivaţi.

El spune că uniunea dintre două persoane de acelaşi sex nu ar trebui să deranjeze pe nimeni.

“De ce să nu le dai voie? Cu ce te împiedică pe tine care te consideri om normal şi care vrei să îţi iei nevastă o femeie căsătoria sau legătura legală între doi bărbaţi sau două femei? Cu ce te împiedică? Ce se întâmplă? Se dărâma ceva? Am avut colegi, cred că mai am şi acum, care au această opţiune pentru genul ăsta de viaţă. Nu m-au deranjat cu nimic, sunt oameni foarte normali, colaborăm în cele mai bune condiţiuni, nu sunt nişte ţepoşi să te fereşti de ei că te molipseşti de ceva, sunt nişte oameni normali, foarte cultivaţi, de la care poţi să înveţi multe lucruri”, a fost părerea lui Victor Rebengiuc, potrivit news.ro.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close