Antena 3 Actualitate Videanu îi cere lui Ponta să arate măcar un act semnat de el care să sprijine alegaţiile despre Hidroelectrica

Videanu îi cere lui Ponta să arate măcar un act semnat de el care să sprijine alegaţiile despre Hidroelectrica

de M.Z.    |    20 Mar 2013   •   19:28
Videanu îi cere lui Ponta să arate măcar un act semnat de el care să sprijine alegaţiile despre Hidroelectrica
Sursa foto: Foto: Intact Images

Adriean Videanu, lider al PDL, i-a cerut preşedintelui PSD Victor Ponta să prezinte public măcar un singur document care să poarte semnătura fostului ministru al Economiei şi care să susţină "alegaţiile" premierului referitoare la Hidroelectrica.

"Pentru a elimina orice speculaţie publică referitoare la suspiciunea de abuz în serviciu apărută în urma raportului Corpului de Control al Guvernului, cer imediat ca cei care au făcut public acest raport să pună la dispoziţia presei orice document referitor la Hidroelectrica semnat de Adriean Videanu care ar putea să susţină suspiciunea de abuz în serviciu proferată de Victor Ponta. Îi cer lui Victor Ponta să prezinte public măcar un singur document cu semnătura mea care i-ar putea susţine alegaţiile referitoare la Hidroelectrica", spune Videanu într-un comunicat de presă, informează Mediafax.

Miercuri, premierul Victor Ponta a anunţat că Guvernul va trimite către Direcţia Naţională Anticorupţie un raport din care rezultă că Hidroelectrica a fost prejudiciată de circa 500 de milioane euro şi a apreciat că banii au ajuns "pe la Videanu şi PDL".

Cum răspunde PDL-istul Adriean Videanu acuzaţiilor de abuz în serviciu

Hidroelectrica este deţinută de Ministerul Economiei şi se află în insolvenţă din iunie anul trecut, unul dintre motivele intrării în insolvenţă fiind contractele directe.

Hidroelectrica a cheltuit, în perioada 2009-mai 2012, peste 4,4 milioane lei pentru acţiuni de protocol în care a cumpărat genţi din piele, tablouri, un set de butoni Mont Blanc, brichetă Dupont, parfumuri scumpe şi felicitări cu medalii din aur şi argint, depăşind astfel sumele aprobate prin buget, se arată în nota efectuată de Corpul de Control al Guvernului.
Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close