Antena 3 CNN Actualitate VIDEO. S-au aprins luminițele de Crăciun de pe marile bulevarde din București

VIDEO. S-au aprins luminițele de Crăciun de pe marile bulevarde din București

VIDEO. S-au aprins luminițele de Crăciun de pe marile bulevarde din București
28 Noi 2019   •   19:11

 Târgul de Crăciun din Capitală s-a deschis joi, în Piaţa Constituţiei, şi tot atunci a fost aprins iluminatul festiv de sărbătorile de iarnă.

 Primăria Capitalei, prin Centrul de Creaţie, Artă şi Tradiţie al Municipiului Bucureşti, dă astfel startul sărbătorilor de iarnă.

 Spectacolul de deschidere a fost susţinut de Corul de copii Radio, Lidia Buble, Voltaj şi Loredana & Banda Agurida, informează PMB.

 Anul acesta, iluminatul ornamental-festiv pentru iarnă, asigurat de Compania Municipală Iluminat Public Bucureşti, are ca tema "Euro 2020 -  Bucureşti, oraş gazdă".

„Capitala va fi împodobită cu 10 milioane de beculeţe de tip LED - cu 7 milioane mai multe decât în anii precedenţi, peste 9.300 de elemente luminoase - dintre care unele cu specific sportiv, aproximativ 4.000 de elemente luminoase 3D şi 2D (cu 1.500 mai multe decât anul trecut) şi 2.200 de figurine agabaritice - care depăşesc 2,5 metri înălţime. Traseul iluminatului festiv din acest an însumează peste 40 de kilometri de bulevarde şi străzi adiacente, în 72 de locaţii din Bucureşti”, se precizează într-un comunicat de presă.

×
Subiecte în articol: Târg de Crăciun luminite
Parteneri
Harta voturilor din Bucureşti. Cât "teren" controlează candidaţii
x close