Antena 3 CNN Actualitate Videonews.ro: Circulaţia tramvaielor, blocată de un "nepăsător al drumurilor"

Videonews.ro: Circulaţia tramvaielor, blocată de un "nepăsător al drumurilor"

Videonews.ro: Circulaţia tramvaielor, blocată de un "nepăsător al drumurilor"
11 Noi 2008   •   17:37

Bucureştiul se confruntă cu un deficit de locuri de parcare, iar nepăsarea românească este întâlnită la tot pasul. Alexandru Bodea, cititor al Antena3.ro, a dorit să ia parte la demersul jurnalistic iniţiat de site-ul nostru şi ne-a trimis pe adresa de e-mail [email protected] trei fotografii prin care a ilustrat cum poate fi blocată circulaţia tramvaielor timp de o oră din cauza unui "nepăsător al drumurilor".
Luni dimineaţă, în jurul orei 9:00, cititorul nostru s-a urcat într-un tramvai al liniei 20, de la capătul din Calea Plevnei, însă după numai câţiva zeci de metri acesta s-a oprit. "Nu am ştiu de ce, vatmanul nu ne explica nimic. După o jumătate de oră am coborât şi am luat-o pe jos, ajungând astfel şi la cauza blocării circulaţiei", povesteşte Alexandru Bodea. Acolo, în apropiere de Facultatea de Stomatologie, a putut vedea cum "un deştept" nepăsător, cu număr de Argeş, îşi parcase maşina fără a ţine seamă de faptul că tramvaiul circulă în zona respectivă.
De fiecare dată când aţi surprins imagini care pot reprezenta o ştire puteţi să trimiteţi imaginile pe adresa de mail [email protected]. Antena 3 şi Antena3.ro vă vor transforma imaginile într-un material de presă.



Antena3.ro

×
Subiecte în articol: Circulatie blocata Videonews.ro
Parteneri
Motivul pentru care prezentatorii Antena 3 CNN au purtat un bujor roșu în piept
x close