Antena 3 CNN Actualitate Mașină luată de viitură în Sinaia. Zeci de gospodării au fost inundate

Mașină luată de viitură în Sinaia. Zeci de gospodării au fost inundate

Pârâul Izvorul Dorului din Sinaia s-a umflat și a inundat mai multe gospodării, iar o mașină a fost luată de viitură.

Mașină luată de viitură în Sinaia. Zeci de gospodării au fost inundate
de Andreea Ştefan    |    20 Iul 2021   •   11:35

Ploile din ultimele zile au provocat daune și în Sinaia.

Nivelul apei din pârâul Izvorul Dorului a crescut foarte mult, motiv pentru care mai multe gospodării au fost distruse, iar o mașină a fost luată de viitură.

”Cu toate că în oraș nu a plouat foarte mult, a plouat extrem de mult pe munte, iar în toate pârâurile care coboară din munte nivelul apei a crescut foarte mult. A pus în pericol zona respectivă din valea Izvorul Dorului, unde a fost luată o mașină, apa a luat din curțile oamenilor, și a rupt chiar o bucată din drum, din strada Izvorul Dorului.

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

Am hotărât în această dimineață ca o casă să o evacuăm, care nu e distrusă încă, dar poate fi. S-a apropiat foarte mult apa de fundația casei respective. Am intervenit încă de la primele ore cu escavatoare, cu buldozere, tocmai pentru a scădea presiunea apei pe podul de la Colegiul Constantin Cantacuzino din zonă.

Apa, în momentul de față, s-a retras. Sunt toate sub control”, a declarat primarul din Sinaia, Vlad Oprea, într-o intervenție telefonică la Antena 3.

Peimarul din Sinaia a mai precizat faptul că mai multe gospodării au fost distruse de inundații, însă doar în curte, nu și în case.

×
Subiecte în articol: viitura Sinaia inundatii
Parteneri
Afacerea de succes cu care un italian a dat lovitura în Buzău
x close