Vijelie şi ploi torenţiale în judeţul Maramureş

21 Iun 2009   •   09:55
Vijelie şi ploi torenţiale în judeţul Maramureş Baia Mare

Judeţul Maramureş a fost lovit sâmbătă seară de vijelii puternice. Pe drumul european 58, în apropiere de Baia Mare, unde mai mulţi copaci au fost doborâţi din cauza vântului puternic. Probleme au apărut şi în oraş. Subsolurile şi garajele mai multor locuinţe au fost inundate, iar traficul a fost aproape complet dat peste cap. Un pasaj a fost inundat, din cauza ploii torenţiale, iar şoferii au fost nevoiţi să-şi abandoneze maşinile.

Vântul puternic a pus la pământ mai mulţi copaci care au căzut pe şosea, iar traficul rutier pe drumul european 58 a fost îngreunat din cauza vizibilităţii foarte reduse. Cel mai mult au avut de suferit locatarii mai multor blocuri unde garajele şi subsolurile au fost inundate.

Ploaia torenţială le-a creat probleme şi celor care tranzitau oraşul, după ce mai multe străzi s-au transformat în adevărate canale. Un pasaj a fost inundat, iar şoferii au fost nevoiţi să-şi abandoneze maşinile.

Meteorologii avertizează că astfel de fenomene vor mai avea loc şi în judeţele din sud-vestul ţării. Reprezentanţii Inspectoratelor Judeţeane pentru Situaţii de urgenţă le recomandă oamenilor să nu iasă, pe cât posibil, din casă şi să îşi închidă ferestrele locuinţelor.

Antena 3

Parteneri
x close