Antena 3 CNN Actualitate Cum putem vindeca rănile din copilărie prin constelaţii familiale | Medicul Elena Barbu: "Fericirea noastră stă la picioarele mamei. Ea este diamantul"

Cum putem vindeca rănile din copilărie prin constelaţii familiale | Medicul Elena Barbu: "Fericirea noastră stă la picioarele mamei. Ea este diamantul"

Medicul Elena Barbu, specialist Radiologie-Imagistică, a povestit, la Antena 3 CNN, cum și-a vindecat rănile din relațiile cu părinții prin constelații familiale, o metodă tot mai cunoscută în România.

Cum putem vindeca rănile din copilărie prin constelaţii familiale | Medicul Elena Barbu: "Fericirea noastră stă la picioarele mamei. Ea este diamantul"
Sursa foto: Antena 3 CNN
de Redacția Antena 3 CNN    |    31 Ian 2023   •   11:53

Relația cu mama este cea mai semnificativă din viața noastră. Ea este şi fundamentul pe care se bazează toate celelalte relații. 

Mama reprezintă lumea în ansamblu și ceea ce conține ea, astfel că o relaţie bună cu această ne ajută să fim adulţi sănătoşi. 

Medicul Elena Barbu a povestit cum și-a vindecat rănile din relațiile cu părinții prin constelații familiale, o metodă tot mai cunoscută în România.

"Şi eu am fost supărată pe mama mea. Este firesc să fie aşa. Eu aveam nevoie să fiu văzută. M-am vindecat prin constelaţii. În loc să mă uit la fiica mea, care îmi oglindea, de fapt, ce se întâmpla în sufletul meu, m-am întors la mama, la bunica mea.

Constelaţiile m-au făcut să mă uit la mine şi la mama şi aşa mai departe. Este important să ne uităm la mama noastră şi la relaţia pe care aceasta a avut-o cu mama ei. 

Pentru a vindeca rănile este nevoie să facem un drum înapoi către mamă. Să facem acest drum către mama, dar să fim conştienţi că nu este uşor să treci prin emoţii de acest gen. Furia va fi prima care va apărea. La un moment dat va apărea şi dorul de mamă.

Să ne imaginăm că ne apropiem de mamă. Trebuie să avem curajul să ajungem în braţele mamei din poziţia de copil. Să ne dăm voie ca mama să ne vadă şi eu să mă las văzută. După această conectare, pot să plec spre destinul meu. Abia de atunci putem să ne vedem partenerii cu adevărat.

Mama este foarte importantă, dar şi tatăl. La picioarele tatălui stă succesul în profesie. Tatăl este cel care separă mama de copil. Până la vârsta de trei ani, copilul este în simbioză cu mama. De la trei ani, trebuie ca tatăl să separe copilul de mamă. Acest lucru se face cu blândeţe. Tatăl să plimbe mai mult copilul şi să petreacă mai mult timp cu el. Prin tată, copilul vede lumea. Tatăl este cel care îi arată copilului lumea.

Fericirea mea în relaţia de cuplu are legătură cu mama, dar şi cu tatăl. Este important ca eu, ca femeie, să renunţ la ataşamentul faţă de prima mea iubire care a fost tatăl. La fel şi bărbaţii, să renunţe la ataşamentul pentru prima lor iubire, mama. 

Fericirea noastră stă la picioarele mamei, pentru că acolo sunt diamantele. Nu trebuie să ne luptăm cu părinţii noştri. Părinţii sunt mari şi au măreţie de la Dumnezeu. O femeie şi un bărbat strălucesc când o au pe mama în spatele lor. Mama şi tatăl sunt un sprijin spiritual pentru noi. Bărbaţii să se împace cu taţii lor şi cu mamele lor. Fericirea în cuplu depinde de asta. ", a mai spus medicul Elena Barbu.

×
Subiecte în articol: constelaţii familiale Elena Barbu
Parteneri
Facturi Hidroelectrica, anunțul companiei pentru clienţi
x close