Antena 3 CNN Actualitate Vinerea Neagră la români. Cumpărături pe bandă rulantă, chiar dacă bugetul nu le permite. "Nu poţi rata astfel de reduceri"

Vinerea Neagră la români. Cumpărături pe bandă rulantă, chiar dacă bugetul nu le permite. "Nu poţi rata astfel de reduceri"

Vinerea Neagră la români. Cumpărături pe bandă rulantă, chiar dacă bugetul nu le permite. "Nu poţi rata astfel de reduceri"
de O.P.    |    23 Noi 2012   •   05:33

Febra reducerilor de Black Friday i-a cuprins şi pe români. Mii de persoane au căutat azi noapte oferte avantajoase şi de reduceri substanţiale. Numărul mare de vizitatori pe site-urile cu reduceri a blocat accesul pe paginile web. Preţ de câteva minute, sau chiar ore în unele cazuri, cumpărătorii nu au putut accesa produsele vizate. 

Black Friday aduce reduceri substanţiale de până la 50 la sută.

Majoritatea celor care sunt cu ochii pe site-urile cu reduceri în Vinerea Neagră caută produse electronice.



Doamnele şi domnişoarele, în schimb, preferă să-şi cumpere haine la preţ redus. 

Din cauza numărului foarte mare de utilizatori, majoritatea site-urilor cu reduceri s-a blocat pentru câteva minute sau chiar ore. 

Cunoscut ca Vinerea neagră, evenimentul care durează doar o zi aduce pe rafturi preţuri scăzute şi promoţii ce reuşesc să atragă sute de mii de clienţi de toate vârstele. În premieră, anul acesta, au intrat în competiţie, pe lângă comercianţii de produse electronice sau electrocasnice, şi cei de cosmetice sau librăriile.

×
Subiecte în articol: Black Friday
Parteneri
Prognoza meteo ANM pentru luna mai. Vremea se schimbă după Paște
x close