Antena 3 CNN Actualitate Vîntu, la ieşirea din Parchetul General: Nu discutăm de un dosar penal, ci de unul politic (VIDEO)

Vîntu, la ieşirea din Parchetul General: Nu discutăm de un dosar penal, ci de unul politic (VIDEO)

Vîntu, la ieşirea din Parchetul General: Nu discutăm de un dosar penal, ci de unul politic (VIDEO)
Sursa foto: Foto: Intact Images
11 Oct 2010   •   14:27

Nu discutăm de un dosar penal ci de unul politic, a declarat Sorin Ovidiu Vîntu, la ieşirea din Parchetul General. Omul de afaceri Sorin Ovidiu Vîntu a fost citat luni la Parchetul General, pentru a i se prezenta materialul de urmărire penală, în dosarul în care este cercetat.

?Nu discutăm de un dosar penal, ci de unul politic, consecinţă a faptului că îmi permit să spun ce gândesc?, este de părere Sorin Ovidiu Vîntu. ?Fiecare dintre dumneavoastră, când merge la o întâlnire, lasă telefoanele afară. Mie nu-mi place o astfel de societate?, a adăugat omul de afaceri.

Vîntu a fost arestat preventiv în noaptea de 9 spre 10 septembrie şi este acuzat că a favorizat fuga din ţară a fostului director Gelsor, Nicolae Popa. După o săptămână petrecută după gratii, Curtea de Apel Bucureşti a admis recursul, depus de apărătorii acestuia. Vînu a fost, astfel, eliberat din arestul Poliţiei Capitalei, pe 16 septembrie. Acum, omul de afaceri are interdicţia de a părăsi ţara.

Antena3.ro

×
Parteneri
Urgie la Vâlcăneşti, în Prahova. Oamenii, blocaţi în case!
x close