Antena 3 CNN Actualitate Trei adolescenți au violat un băiat de 11 ani și au trimis imaginile prietenilor. Polițiștii i-au reținut imediat

Trei adolescenți au violat un băiat de 11 ani și au trimis imaginile prietenilor. Polițiștii i-au reținut imediat

Trei adolescenți din Dâmbovița au fost reținuți, sâmbătă, de polițiștii Serviciului de Combatere a Criminalității, care, în urma unor cercetări coordonate de procurorul DIICOT, au stabilit că cei trei au constrâns la act sexual un băiat de 11 ani, au filmat, apoi au distribuit imaginile unor cunoscuți.

Trei adolescenți au violat un băiat de 11 ani și au trimis imaginile prietenilor. Polițiștii i-au reținut imediat
Sursa foto: Facebook/ Poliția Română
de Georgiana Adam    |    09 Ian 2021   •   18:20

Adolescenții reținuți au vârste cuprinse între 14 și 17 ani și sunt bănuiți de viol și pornografie infantilă.

UPDATE. Iniţial, din primele informaţii, victima era descrisă ca fiind o fetiţă în vârstă de 11 ani, însă ulterior, anchetatorii au precizat că victima este, în realitate, un băiat în vârstă de 11 ani.

Din cercetări a reieșit faptul că în 2 ianuarie, între orele 21.30 – 22.30, victima, în vârstă de 11 ani, în timp ce mergea spre locuință, ar fi fost constrânsă de unul dintre cei trei să se deplaseze la domiciliul lui.

„Împreună cu alți doi tineri, ar fi determinat-o să întrețină raporturi sexuale orale. Actul sexual ar fi fost înregistrat video, cu un telefon mobil și distribuit mai multor persoane prin intermediul unei aplicații de comunicare”, transmite Poliția Română.

Sâmbătă, polițiștii specializați în combaterea criminalității organizate, sprijiniți de luptători din cadrul Serviciului pentru Acțiuni Speciale Dâmbovița, au descins la domiciliul unuia dintre bănuiți, pentru documentarea activității infracționale.

Cei trei adolescenți au fost reținuți de procurorul de caz, urmând a fi prezentați Tribunalului Dâmbovița, pentru dispunerea măsurii de arestare preventivă.

Activitățile au beneficiat de sprijinul polițiștilor din cadrul IPJ Dâmbovița și al reprezentanților Direcției Generale de Asistență și Protecție Socială Dâmbovița.

×
Subiecte în articol: viol Dambovita
Parteneri
Atenţionare meteo ANM: Ploi, vijelii, lapoviţă şi ninsoare
x close