Antena 3 CNN Actualitate Pedofili reţinuţi în Bucureşti, după ce au violat mai mulţi băieţi cu vârste între 12 şi 17 ani

Pedofili reţinuţi în Bucureşti, după ce au violat mai mulţi băieţi cu vârste între 12 şi 17 ani

Doi bărbaţi de 56 şi 45 de ani au fost reţinuţi, iar un al treilea, de 48 de ani, este cercetat în libertate într-un dosar de viol, agresiune sexuală şi act sexual cu un minor. Victimele celor trei sunt mai mulţi băieţi minori.

Pedofili reţinuţi în Bucureşti, după ce au violat mai mulţi băieţi cu vârste între 12 şi 17 ani
Sursa foto: pixabay
de Georgiana Adam    |    13 Noi 2020   •   08:39

"În perioada iulie-noiembrie 2020, polițiști din cadrul Serviciului Investigații Criminale Sector 1, în baza unei sesizări din oficiu, au făcut investigaţii cu privire la un bărbat în vârstă de 56 ani, suspect de săvârșirea mai multor infracțiuni de viol, act sexual cu un minor și agresiune sexuală, fapte ce ar fi fost săvârșite asupra mai multor minori, proveniți dintr-o familie dezorganizată", a anunţat Poliţia Capitalei, citată de Mediafax.
Cu ocazia anchetei au fost obţinute date şi indicii potrivit cărora alţi doi bărbaţi, de 45 şi respectiv 48 de ani, sunt acuzaţi că au profitat de copii, întreţinând relaţii sexuale cu ei.

"Din probatoriul administrat în cauză a rezultat presupunerea rezonabilă că aceștia, profitând de starea familială a minorilor, băieți cu vârste cuprinse între 12 și 17 ani, i-ar fi agresat sexual", mai arată politiştii, potrivit cărora cercetările sunt continuate sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 1.

În cadrul anchetei au fost făcute şi perchezitii fiind ridicate mai multe telefoane şi dispozitive de stocare a datelor.

×
Subiecte în articol: București viol pedofilie

ȘTIRI

Greva profesorilor continuă pe termen nelimitat! Oferta Guvernului a fost respinsă

Parteneri
Șeful ANAF a demisionat! Mesajul transmis de Lucian Heiuș
x close