Antena 3 CNN Actualitate Violată cu Poliția la poartă. Coșmarul prin care a trecut o adolescentă în apropiere de Caracal

Violată cu Poliția la poartă. Coșmarul prin care a trecut o adolescentă în apropiere de Caracal

Violată cu Poliția la poartă. Coșmarul prin care a trecut o adolescentă în apropiere de Caracal
05 Oct 2019   •   21:46

Maria Coman a prezentat, la emisiunea ”Se întâmplă în România”, de la Antena 3, coșmarul prin care a trecut o fată de liceu care a crezut orbește în iubitul cunoscut pe Facebook, însă a ajuns s-a fie violată de acesta cu Poliția la poartă. 

Tânăra a povestit cum a fost sechestrată în casa agresorului și a rudelor acestuia, cu scopul de a fi scoasă din țară. Totul sub ochii polițiștilor, care, spun rudele, mai degrabă au luat apărarea agresorului, decât a fetei.

„Îmi luase telefonul, M-a dezbrăcat cu forța, m-a lovit și m-a împins în colțul patului și s-a întâmplat. Dimineața, la 5, m-a bătut. După ce s-a întâmplat el m-a obligat să spun pe o filmare că nu cu el m-am culcat. M-a lovit și mi-a spus că el o sa mă filmeze si eu să spun că a fost alt băiat, nu el”, a povestit fata.

Deși tânăra a reușit să pună mâna pe telefon și să-și alerteze părinții să vină să o scape, polițiștii le spuneau acestora să lase fata să doarmă cu bărbatul în pat.

„Aș fi vrut ca acest material să fie văzut și de cei care iau apărarea poliției”, a comentat Monica Pop, la Antena 3.

Avocatul Daniel Ionașcu a cerut ca superiorii polițiștilor care au răspuns în acest caz să fie contactați și să emită un punct de vedere oficial cu privire la ceea ce s-a întâmplat.

Maria Coman precizează că Antena 3 nu a cerut un punct de vedere al autorităților la cererea părinților, pentru ca fata să nu fie identificată.

×
Subiecte în articol: Caracal
Parteneri
Vremea de Paște și 1 mai. ANM anunță când se încălzește
x close