Antena 3 CNN Actualitate Violator în SERIE la doar 23 de ani. A maltratat o copilă de 8 ani şi pe sora lui vitregă de 15 ani

Violator în SERIE la doar 23 de ani. A maltratat o copilă de 8 ani şi pe sora lui vitregă de 15 ani

Violator în SERIE la doar 23 de ani. A maltratat o copilă de 8 ani şi pe sora lui vitregă de 15 ani
de O.P.    |    10 Apr 2014   •   05:54

Un tânăr de 23 de ani din Neamţ a devenit peste noapte violator în serie. O fetiţă de numai 8 ani a avut curajul să le spună părinţilor că băiatul a abuzat-o sexual. Aceştia au alertat poliţiştii, care au descoperit că violatorul nu era la prima faptă de acest gen. Îşi violase şi sora vitregă, în vârstă de 15 ani, dar aceasta nu a îndrăznit să spună nimănui.

Fetiţa de 8 ani a avut curaj să-i spună mamei sale prin ce coşmar a trecut. A povestit că un tânăr din sat a dus-o în curtea unei case părăsite, unde batjocorit-o. Femeia şi-a dus imediat fata la medici şi povestea îngrozitoare a copilei s-a confirmat.

Violatorul a fost prins de poliţiştii nemţeni şi a recunoscut că a violat-o pe fetiţă. Mai mult, a spus că şi-a violat şi sora vitregă, de 15 ani.

De altfel, tânărul era cunoscut în sat ca fiind un om fără căpătâi şi foarte periculos. Propriul tată îl gonise de acasă pentru că fura şi îi făcea mereu probleme.

Individul a fost arestat preventiv pentru 30 de zile şi ar putea să petreacă mulţi ani de-acum înainte după gratii.

×
Subiecte în articol: viol violator
Parteneri
Sondaj CURS: Trei candidaţi despărţiţi de doar 4% la PMB
x close