Antena 3 CNN Actualitate Violenţa NU este o metodă de educare. Profesorul care nu a înţeles acest lucru a fost reclamat

Violenţa NU este o metodă de educare. Profesorul care nu a înţeles acest lucru a fost reclamat

Violenţa NU este o metodă de educare. Profesorul care nu a înţeles acest lucru a fost reclamat
Sursa foto: Foto: riseofviolence.blogspot.com
25 Ian 2013   •   07:36

Pentru că n-a putut să rezolve o ecuaţie, o elevă de clasa a şasea a fost bătută în faţa clasei de profesorul de matematică. Dascălul a lovit-o aşa de tare încât fetei i-a sărit cercelul din ureche. Acum spune că a vrut doar să o trezească pe copilă, dar a ajuns în vizorul autorităţilor.

Bunica elevei este revoltată după ce a văzut că profesorul a lăsat semne pe obrazul fetei. Cu unghiile. Eleva este în clasa a şasea şi a fost scoasă la tablă după ce doi colegi nu au ştiut să rezolve problemele primite de la profesor. Fata a făcut primele două ecuaţii, dar cea de-a treia a pus-o încurcătură.

Profesorul şi-a ieşit din minţi. Furia a crescut de la o secundă la alta. Mai întâi a strâns-o pe fată, cu putere, de obraji, apoi nu a stat la discuţii şi a plesnit-o.

Profesorul are o altă variantă. Spune că nu a lovit-o. Fata era o elevă bună şi a vrut doar s-o aducă pe drumul cel bun sa o trezească. Fata s-a trezit, dar cu zgârieturi pe faţă. A primit îngrijiri medicale la dispensarul din sat.

Acum se fac anchete peste anchete. Şcoala, inspectoratul şi protecţia copilului, fiecare vrea să afle dacă dascălul este vinovat.

Profesorul are 64 de ani şi urma să iasă la pensie peste două luni.

×
Subiecte în articol: educatie şcoală
Parteneri
ANM anunţă prognoza meteo pentru Săptămâna Mare
x close