Antena 3 CNN Actualitate Violențe la protestul crescătorilor de animale. Protestatarii au încercat să rupă cordonul de jandarmi

Violențe la protestul crescătorilor de animale. Protestatarii au încercat să rupă cordonul de jandarmi

Violențe la protestul crescătorilor de animale. Protestatarii au încercat să rupă cordonul de jandarmi
Sursa foto: Foto: VideoNews
23 Mar 2016   •   11:04

Au fost violenţe între crescătorii de animale care protestează în Capitală şi forţele de ordine. Fermierii s-au îmbrâncit cu jandarmii când au ajuns în Piaţa Izvor pt că vroiau sa ajungă din nou mai aproape de clădirea Parlamentului aşa cum s-a intamplat şi la protestele din iarna.

Oierii au adusa cu ei sticle cu lapte pe care le-au varsat pe trotuar în fata jandarmilor nemultumiţi de pretul extrem de scăzut cu care sunt nevoiti sa si vanda produsele.

Crescătorii de animale s-au îmbrâncit cu jandarmii pentru că voiau sa ajungă mai aproape de clădirea Parlamentului, aşa cum au făcut şi în iarnă.

Oierii sunt revoltaţi din cauza faptului că Guvernul nu le-a plătit subvenţiile pentru anul trecut şi spun că au fost nevoiţi să se împrumute la banci pentru a supravieţui. 

Fermierii au adus cu ei sticle cu lapte pe care le-au vărsat pe trotuar în faţa jandarmilor, nemultumiţi de preţul extrem de scăzut cu care sunt nevoiţi să îşi vândă produsele.

Protestul fermierilor este programat să dureze până la ora 18.00 și la ora 14:00 s-a mutat la Palatul Victoria.

 

×
Parteneri
Urmează o lună cu temperaturi neobișnuite în România
x close