Antena 3 CNN Actualitate Violeta Alexandru: "Parlamentul e dominat de multă ură. M-am lovit de o serie de jigniri și o atitudine arogantă a celor din PSD"

Violeta Alexandru: "Parlamentul e dominat de multă ură. M-am lovit de o serie de jigniri și o atitudine arogantă a celor din PSD"

Ministrul Muncii, Violeta Alexandru, a declarat, referindu-se la audierea sa în comisiile de specialitate din Parlament, că s-a confruntat cu o serie de jigniri și cu o atitudine arogantă a celor din PSD.

Violeta Alexandru: "Parlamentul e dominat de multă ură. M-am lovit de o serie de jigniri și o atitudine arogantă a celor din PSD"
Sursa foto: Foto: Violeta Alexandru/ Facebook
20 Feb 2020   •   23:02

”Parlamentul din 2020 este dominat de foarte multă ură şi de foarte multă adversitate faţă de ideile celui din faţa ta. Nu am reuşit să avem un dialog pe fondul problemei, pentru că m-am lovit de o serie de jigniri şi, în general, de o atitudine arogantă a reprezentanţilor PSD, dar mergem mai departe”, a Violeta Alexandru, joi seara, în cadrul unei emisiuni de la TVR. 

Violeta Alexandru a dezvăluit și motivul care a îndemnat-o să facă primii pași în politică. 

”Avem o societate în care, din păcate, am ajuns să facem faţă unei atitudini de ură şi de ostilitate dusă la extrem, pe principiul că facem politică. Eu vă mărturisesc că am intrat în politică tocmai pentru a schimba acest gen de a face politică. Nu simt din partea PNL acest gen de atitudine arogantă, genul de a opri microfonul, de a nu te lăsa să îţi duci fraza până la capăt. Acest lucru arată o atitudine de «nu mă interesează să intru în dialog cu tine», eu vreau doar să îţi arăt cine are puterea, iar PSD încearcă în acest moment să arate că încă este puternic”, a mai spus ministrul Muncii. 

Violeta Alexandru a mai spus că PSD va fi sancționat dur la vot pentru această atitudine. 

×
Subiecte în articol: Ministrul Muncii
Parteneri
Elena Mateescu anunță o nouă schimbare a vremii, de Florii
x close