Antena 3 CNN Actualitate Violeta Alexandru despre susținerea PNL pentru Nicușor Dan, la Primăria Capitalei: Cred că e soluția câștigătoare!

Violeta Alexandru despre susținerea PNL pentru Nicușor Dan, la Primăria Capitalei: Cred că e soluția câștigătoare!

Violeta Alexandru a anuțat că Biroul Politic al PNL Bucureşti a decis, joi seară, susţinerea candidaturii lui Nicuşor Dan la Primăria Capitalei. Aceasta susține că Nicușor Dan reprezintă varianta câștigătoare.

Violeta Alexandru despre susținerea PNL pentru Nicușor Dan, la Primăria Capitalei: Cred că e soluția câștigătoare!
Sursa foto: Foto: Violeta Alexandru/ Facebook
27 Feb 2020   •   22:56

"Decizia luată în unanimitate a fost aceea de a susţine candidatura domnului Nicuşor Dan pentru Primăria Capitalei. În temeiul acestei decizii luată în unanimitate, mâine, în cadrul Biroului Executiv al PNL, voi propune conducerii partidului să aprobe această propunere privind susţinerea la vârful partidului pentru candidatura domnului Nicuşor Dan din partea PNL pentru Primăria Capitalei. 

Această candidatură oferă garanţia că vom avea rezultatul dorit la Primăria Municipiului Bucureşti şi anume înfrângerea Gabrielei Firea, respectiv coagularea unei echipe profesioniste la nivelul Primăriei Capitalei care să scoată Bucureştiul din falimentul în care se află şi care să aducă dezvoltarea şi gradul de civilizaţie la care bucureştenii au tot dreptul să aspire.

Certitudinea pe care o avem este că Nicușor Dan este soluția câștigătoare.", a spus Violeta Alexandru.

×
Parteneri
Mărturia exclusivă a celui care l-a dus pe Prințul Paul în Malta
x close