Antena 3 CNN Actualitate Violeta Alexandru, soluții pentru cei 36 srilankezi: Trebuie să avem grijă de toți cei care au nevoie de ajutor

Violeta Alexandru, soluții pentru cei 36 srilankezi: Trebuie să avem grijă de toți cei care au nevoie de ajutor

Violeta Alexandru a venit cu o primă reacție în cazul celor 36 de srilankezi care au fost chinuiți de un angajator din Botoșani. Ministrul Muncii spune că muncitorii străini au primit o noapte de cazare pentru a se odihni în liniște.

Violeta Alexandru, soluții pentru cei 36 srilankezi:  Trebuie să avem grijă de toți cei care au nevoie de ajutor
Sursa foto: Hepta
25 Mai 2020   •   08:22

”În această noapte, la Otopeni, am căutat o soluție pentru 36 de cetățeni din Sri Lanka aflați, până de curând, în contract de muncă cu un angajator din Botoșani. Dincolo de proceduri și decizii de care ne vom ocupa mâine la prima oră, oamenii se odihnesc peste noapte fiind cazați într-o locație primitoare, se gândesc la ceea ce vor să facă și mâine dimineață discut cu fiecare dintre ei.

Traversăm o perioadă grea, cu multă tensiune și adaptări la situații neprevăzute. Cu atât mai mult trebuie să avem grijă de toți cei care au nevoie de ajutor.

Prima fotografie este a unui fotograf al ziarului Libertatea căruia îi mulțumesc pentru toată răbdarea sa.”, a spus Violeta Alexandru.

 

Coșmar pentru muncitorii srilankezi din Botoșani. În aeroport, fără avion, apă sau mâncare

 

 

×
Parteneri
Explozie la Rafinăria Petromidia Năvodari. Plan roşu activat!
x close