Antena 3 CNN Actualitate Viorel Cataramă a efectuat testul pentru COVID-19. Prima reacție a afaceristului după aflarea rezultatului: Sunt sigur că nu voi păți nimic

Viorel Cataramă a efectuat testul pentru COVID-19. Prima reacție a afaceristului după aflarea rezultatului: Sunt sigur că nu voi păți nimic

După ce săptămâna trecută Viorel Cataramă susținea că prezintă simptome ușoare, după s-a expus voluntar infecției cu coronavirus, astăzi, celebrul afacerist a aflat rezultatul primului test rapid.

Viorel Cataramă a efectuat testul pentru COVID-19. Prima reacție a afaceristului după aflarea rezultatului: Sunt sigur că nu voi păți nimic
Sursa foto: Hepta
14 Mai 2020   •   12:42

”Ca urmare a solicitărilor media repetate și cu acordul pacientului, OK Medical este în măsură să comunice public următoarele:

În cursul zilei de 14.05.2020, ora 11:30, OK Medical a prelevat probe de la domiciliul pacientului Viorel Cataramă în vederea testării RT-PCR și anticorpi IgG si IgM SARS COV2.

La ora redactării prezentului comunicat, 14.05.2020, 12:15, rezultatul testului rapid anticorpi IgG si IgM este negativ. Acest rezultat indică absența anticorpilor SARS COV2, ceea ce înseamnă că pacientul nu este purtător al virusului sau se află în perioada de incubație (5-10 zile de la infectare). 

Rezultatele testului RT-PCR vor fi comunicate public in data de 15.05.2020.”, anunță OK Medical.

Viorel Cataramă a avut și prima reacție după aflarea rezultatului.

”Nu am negat și nu voi nega niciodată existența virusului. Noi, ca țară, suntem în război cu un inamic puternic și perfid. Și când ești în război, trebuie să lupți. Și mai sunt și morți. Nu poți din frică și din lașitate să abandonezi lupta, să îți abandonezi țara. Asta am vrut să demonstrez, că mă duc, mă infectez și nu am nimic”, a declarat Viorel Cataramă la Antena 3.

”În acest moment mă simt foarte bine. E adevărat, acum câteva zile am avut ușoare semne de întrebare, poate pentru că am fost foarte atent. Mă simt bine și sunt încrezător că nu voi păți nimic”, a adăugat afaceristul. 

×
Subiecte în articol: Viorel Catarama
Parteneri
Facturi Hidroelectrica, anunțul companiei pentru clienţi
x close