Antena 3 CNN Actualitate Viorel Hrebenciuc, audiat la DNA Piteşti ca martor în cazul lui Constantin Nicolescu

Viorel Hrebenciuc, audiat la DNA Piteşti ca martor în cazul lui Constantin Nicolescu

 Viorel Hrebenciuc, audiat la DNA Piteşti ca martor în cazul lui Constantin Nicolescu
Sursa foto: Foto: Intact Images
02 Mar 2011   •   11:06

Deputatul Viorel Hrebenciuc a fost audiat la DNA Piteşti în calitate de martor în cazul lui Constantin Nicolescu. Potrivit unor surse judiciare, Hrebenciuc este audiat în dosarul referitor la avansarea mai multor judecători. În acelaşi dosar ar urma să fie audiat şi senatorul PSD Cătălin Voicu, aflat arestat preventiv.

La ieşirea din DNA, unde a fost audiat timp de aproximativ o oră, deputatul a confirmat faptul că a fost chemat de procurori pentru a da declaraţii în calitate de martor într-un dosar în care este cercetat preşedintele CJ Argeş, Constantin Nicolescu. "Am fost chemat într-un dosar al domnului Nicolescu. Mai multe nu pot să vă spun, e o anchetă", a spus Hrebenciuc.

În 18 februarie, preşedintele Consiliului Judeţean Argeş, Constantin Nicolescu, a fost externat din Spitalul de Urgenţă Floreasca din Bucureşti, unde a ajuns imediat după arestarea sa şi a fost operat pe cord.

Dosarul în care este anchetat preşedintele CJ Argeş, Constantin Nicolescu, conţine acuzaţii de luare de mită. Nicolescu ar fi luat bani de la Cornel Penescu pentru a comanda mai multe pachete de sărbători de la supermarketurile pe care le deţine omul de afaceri. Informaţia a ieşit la iveală în urma interceptărilor realizate în 2006 şi 2007.

Arestarea preşedintelui Consiliului Judeţean Argeş a declanşat un război politic. Social-democraţii susţin că totul a fost regizat. În replică, democrat-liberalii acuză obsesia anti-Băsescu a Opoziţiei.

 


 

×
Subiecte în articol: DNA Constantin Nicolescu
Parteneri
Imagini spectaculoase în România - Aurora boreală surprinsă în Bacău
x close