Antena 3 CNN Actualitate Viorica Dăncilă: Am cerut oficial să ni se spună sursa informațiilor MCV

Viorica Dăncilă: Am cerut oficial să ni se spună sursa informațiilor MCV

Viorica Dăncilă: Am cerut oficial să ni se spună sursa informațiilor MCV
Sursa foto: foto: captura Antena 3
03 Oct 2018   •   22:27

Premierul Viorica Dăncilă a spus, miercuri, la Sinteza Zilei, că i-a displăcut în totalitate comportamentul colegilor români care au lansat acuzații nefondate la adresa României în Parlamentul European.

"În calitate de prim-ministru nu a fost pentru mine confortabil să aud toate aceste aprecieri la nivelul României, mi-am dat seama că multe dintre ele sunt în urma unor informații false, dar ceea ce mi-a displăcut în totalitate a fost comportamentul nedem al unor colegi români, au fost acuzațiile pe care le pot face la nivel intern, dar nu le poți exporta în afara granițelor țării", a spus premierul.

Viorica Dăncilă a afirmat că nu îi este teamă de următorul raport MCV.

"Nu mă tem de următorul raport MCV, decât că ar putea să cuprindă anumite lucruri care nu se pliază pe realitate. Eu am spus de mult timp și repet și acum: MCV-ul este nedrept pentru România. Îmi doresc ca acest MCV să aibă informații corecte, să cuprindă toate aspectele pe care le-am menționat și să nu facă referire doar la o parte din lucruri și la celelalte nu.

De aceea am solicitat și oficial să ni se spună cine dă rapoartele și cine furnizează datele cuprinse în acest MCV", a adăugat Viorica Dăncilă.

 

×
Subiecte în articol: viorica dancila Sinteza Zilei raport MCV
Parteneri
Primul sondaj după ce Firea a intrat în cursa pentru Primăria Capitalei
x close