Antena 3 CNN Actualitate Viorica Dăncilă, anunț despre candidatul la prezidențiale: „Am declanșat două sondaje de opinie. Vrem să câștigăm”

Viorica Dăncilă, anunț despre candidatul la prezidențiale: „Am declanșat două sondaje de opinie. Vrem să câștigăm”

Viorica Dăncilă, anunț despre candidatul la prezidențiale: „Am declanșat două sondaje de opinie. Vrem să câștigăm”
29 Iun 2019   •   17:05

Viorica Dăncilă,noul președinte al PSD, a explicat care vor fi măsurile pe care le va lua în contextul noii funcții de conducere. 

„Voi merge în teritoriu, în fiecare organizație județeană, pentru a lua legătura cu oamenii, cu membrii de partid, a face o evaluare referitoare la alegerile europarlamentare, a plia ceea ce își doresc cetățenii pe programul nostru din punct de vedere politic. Cred că e foarte important să reluăm dialogul, să-i ascultăm pe oameni, e important ca oamenii să ne vadă alături de ei, să vedem ce avem de făcut, atât la nivel central, dar și în fiecare organizație în parte, pentru că probabil ceea ce avem noi în vedere pentru județul Tulcea, nu e valabil pentru Maramureș. Și atunci trebuie să vedem realitatea și acest lucru se poate face prin dialog cu membrii de partid”. 

În legătură cu candiatul PSD la alegerile prezidențiale, Dăncilă a spus că „am declanșat două sondaje de opinie. Sunt colegele și colegii care și-au exprimat dorința de a candida pentru alegerile prezidențiale. Am mers pe un candidat din afara partidului, fără a da nume, l-am introdus și pe Călin Popescu Tăriceanu. E un prim sondaj, vom vedea cine se clasează mai bine. Pentru noi e foarte important să mergem la prezidențiale cu candidatul cel mai bine plasat. Vrem să și câștigăm”: 

×
Subiecte în articol: Dancila PSD presedinte
Parteneri
Horoscop 1 octombrie 2023. Gemenii primesc bani
x close