Antena 3 CNN Actualitate Viorica Dăncilă, atac la Klaus Iohannis: „Eu nu am aroganța de a crede că voi fi un Președinte ideal”

Viorica Dăncilă, atac la Klaus Iohannis: „Eu nu am aroganța de a crede că voi fi un Președinte ideal”

Viorica Dăncilă, atac la Klaus Iohannis: „Eu nu am aroganța de a crede că voi fi un Președinte ideal”
Sursa foto: Foto: Gov.ro
19 Noi 2019   •   11:00

Viorica Dăncilă, fostul premier și candidatul PSD la alegerile prezidențiale, lansează un nou atac la adresa lui Klaus Iohannis, despre care spune că nu a făcut nimic în cei cinci ani de mandat.

„Am avut prea mult timp un Președinte spectator la Cotroceni, un Președinte care, din nepăsare și de teama neputinței, nu a făcut nimic în 5 ani de mandat.

Am dovedit că nu mi-e frică de muncă și de asumare. Am fost în fruntea Guvernului și știu bine care sunt problemele țării și nevoile românilor. Și nu, eu nu am aroganța de a crede că voi fi un Președinte ideal, dar voi fi un Președinte mai bun decât predecesorii mei, pentru că îmi pasă de țara mea și muncesc pentru oameni.

Niciun român care va bate la ușa Palatului Cotroceni nu va rămâne fără răspuns sau sprijin din partea mea. România are nevoie mai mult ca oricând de un Președinte implicat și prezent!”, scrie Viorica Dăncilă pe pagina sa de Facebook.

×
Subiecte în articol: viorica dancila Klaus Iohannis
Parteneri
Record de viteză pe un drum naţional din România
x close