x close

Viorica Dăncilă confirmă moartea militarului român în atacul din Afganistan: „Este încă o tragedie, un eveniment cumplit care ne îndurerează”

05 Sep 2019   •   12:37
Viorica Dăncilă confirmă moartea militarului român în atacul din Afganistan: „Este încă o tragedie, un eveniment cumplit care ne îndurerează” sursă foto: gov.ro

Premierul României a transmis joi un mesaj, după atacul din Afganistan, după ce un alt român a decedat în atentatul din Kabul din apropierea cartierului general al NATO. Este al doilea mort după atentatul de luni din apropierea Ambasadei României.

„Condoleanțe familiei soldatului român căzut astăzi la Kabul și tuturor celor care au pierdut pe cineva. Este încă o tragedie, încă un eveniment cumplit care ne îndurerează, ne zdruncină, dar ne și obligă, în egală măsură, să continuăm să condamnăm și să luptăm cu toate forțele împotriva terorismului, acest flagel menit să semene ură și teamă.

Sunt cu sufletul alături de cei aflați în durere și reiterez ferm sprijinul Guvernului României pentru acțiunile de instaurare a păcii și stabilității în Afganistan”, a transmis premierul Viorica Dăncilă pe pagina sa de Facebook.

 

 

Parteneri
Parteneri
sati