Antena 3 CNN Actualitate Viorica Dăncilă, declarații de ultimă oră după Cex: „Am încercat să-l conving pe Paul Stănescu să nu demisioneze”

Viorica Dăncilă, declarații de ultimă oră după Cex: „Am încercat să-l conving pe Paul Stănescu să nu demisioneze”

Viorica Dăncilă, declarații de ultimă oră după Cex: „Am încercat să-l conving pe Paul Stănescu să nu demisioneze”
Sursa foto: Sursă foto: Gov.ro
07 Iun 2019   •   15:56

Premierul Viorica Dăncilă a declarat imediat după ședința Cex al Partidului Social Democrat că este nevoie de un nou program politic.

În ceea ce privește demisia lui Paul Stănescu, premierul a precizat că a încercat să-l convingă să nu demisioneze, însă a fost o alegere persobnală.

Citește Și Scandal monstru în CEx. Paul Stănescu a demisionat de la conducerea PSD

„Într-un partid este obișnuit să nu avem același punct de vedere, doar există democrație. Îmi pare foarte rău că Paul Stănescu a demisionat. Eu am încercat să-l conving să nu facă lucrul acesta. Va activa în partid, este un membru vechi, este un om care iubește acest partid”, a declarat premierul.

În ceea ce privește Congresul, premierul a declarat că este necesar să modifice statutul în ceea ce privește alegerea președintelui partidului.

„Cred că trebuie să dăm legitimitate conducerii să-și asume rezultatele prezidențiale, iar acest Congres trebuie să fie unul premergător desemnării candidatului la alegerile prezidențiale”, a adăugat Viorica Dăncilă.

Citește Și Congres extraordinar al PSD pe 29 iunie. Ce modificări au loc

×
Subiecte în articol: PSD CEx viorica dancila
Parteneri
Atenţionare meteo ANM: Ploi, vijelii, lapoviţă şi ninsoare
x close