Antena 3 CNN Actualitate Viorica Dăncilă, declarații despre o posibilă remaniere guvernamentală. „Se va face o evaluare a miniștrilor în cadrul coaliției de guvernare”

Viorica Dăncilă, declarații despre o posibilă remaniere guvernamentală. „Se va face o evaluare a miniștrilor în cadrul coaliției de guvernare”

Viorica Dăncilă, declarații despre o posibilă remaniere guvernamentală. „Se va face o evaluare a miniștrilor în cadrul coaliției de guvernare”
Sursa foto: Foto: Viorica Dancila/Facebook
22 Mar 2018   •   12:27

Viorica Dăncilă a negat zvonurile legate de o posibilă remaniere guvernamentală, spunând că încă nu a fost făcută evaluarea miniștrilor. 

"Această informație legată de remanierea guvernamentală este total neîntemeiată. Vă asigur că nu am avut absolut nicio discuție legată de remanierea guvernamentală și, așa cum a fost specificat de către cei doi președinți ai coaliției de guvernare, o evaluare a miniștrilor se va face în cadrul coaliției de guvernare. Nu a fost făcută nicio evaluare, nu putem vorbi despre remaniere. Infirm această știre".

Premierul a mai vorbit și despre problemele cauzate de vremea nefavorabilă și despre măsurile luate. 

"Miniștrii din Cabinet au venit foarte bine pregătiți la multe din problemele care au fost ridicate, au venit și cu un răspuns. Ați văzut intervenția ministrului Finanțelor Publice, ministrului Fondurilor Europene, ministrului Transporturilor, deci problemele care au fost ridicate au căpătat și răspunsuri în sensul, nu numai a cunoașterii lor, dar și a identificării unor soluții", a spus Dăncilă. 

Întrebată în legătură cu alunecarea de teren din județul Dâmbovița, premierul a spus: "Știu despre această situație. Din păcate, vremea nefavorabilă a creat probleme. Avem o echipă care este foarte bine ancorată în tot ceea ce se întâmplă legat de aceste probleme în România, domnul Arafat a fost, din câte știu eu, în zonă. Avem comitet pentru stare de urgență la nivel național. Vom încerca nu numai să-i ajutăm pe oameni acum, ci să-i ajutăm și după ce aceste probleme legate de inundații, legate de alunecările de teren vor trece. Vom încerca să căutăm soluții și la nivel european să vedem care este situația și dacă pentru aceste soluții putem accesa fondul de solidaritate".

×
Parteneri
Crimă șocantă într-un bloc din Sectorul 2 al Bucureştiului
x close