Antena 3 Actualitate Viorica Dăncilă, despre ”Inima românească”: Am primit acest simbol de la un om drag sufletului meu

Viorica Dăncilă, despre ”Inima românească”: Am primit acest simbol de la un om drag sufletului meu

18 Noi 2019   •   13:38
Viorica Dăncilă, despre ”Inima românească”: Am primit acest simbol de la un om drag sufletului meu
Sursa foto: sursă foto: Facebook

Candidatul PSD la prezidențiale Viorica Dăncilă a transmis un mesaj pe pagina sa de Facebook, cu privire la simbolul “Inima românească”, suliniind că va continua să lupte pentru fiecare român în parte.

„Despre “Inima românească”

Am primit acest simbol în dar de la un om drag sufletului meu, o femeie care crede, ca și mine, că stă în puterea noastră să ne schimbăm soarta, să ne îngrijim familia și copiii, să ne construim, cu fiecare zi, viitorul: “Să nu ne uitați, doamnă! Ne încredem în dumneavoastră să nu ne uitați și să vă bateți pentru noi, că noi nu avem altă putere decât astea două mâini cu care muncim și cu care ne creștem copiii. Să aduceți oamenii laolaltă, că altfel n-avem viitor!”

Și i-am promis. Am promis că voi lupta pentru fiecare român, pentru toți cei uniți de credință, de tradițiile noastre autentice, de speranța într-o Românie care stă cu capul sus. Pentru toți cei ce simt românește și cei care cred în viitorul nostru mai bun. Voi lupta pentru a câștiga aceste alegeri, pentru ca nimeni să nu se mai îndoiască vreodată că aici e familia și e casa noastră și că fiecare bătaie în piepturile noastre e o bătaie a inimii României, care ne leagă și ne ține împreună!”, este mesajul fostului premier Viorica Dăncilă.

×
Subiecte în articol: viorica dancila

Ştirile Antena 3 sunt şi pe Facebook sau pe Google News

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp

Parteneri
x close