Antena 3 CNN Actualitate Viorica Dăncilă, despre propunerile de miniștri: „Nu mi-a răspuns domnul președinte”

Viorica Dăncilă, despre propunerile de miniștri: „Nu mi-a răspuns domnul președinte”

Viorica Dăncilă, despre propunerile de miniștri: „Nu mi-a răspuns domnul președinte”
18 Iul 2019   •   14:27

Premierul Viorica Dăncilă a declarat joi că nu a primit încă un răspuns de la şeful statului la propunerile privind numirea unor noi miniştrii la MAI şi MAE, precum şi pentru funcţia de vicepremier pentru parteneriate strategice, dar că nu vede de ce preşedintele Klaus Iohannis le-ar respinge. 

"Nu mi-a răspuns domnul preşedinte. Ştiţi foarte bine, conform Codului administrativ, are la dispoziţie 10 zile în care poate să dea un răspuns. Eu sper că acest răspuns să fie pozitiv, pentru că am venit cu o echipă de oameni competenţi, oameni care au mai fost miniştri, deci nu văd de ce domnul preşedinte ar da un răspuns negativ ", a declarat Viorica Dăncilă, joi, la conferinţa extraordinară de alegeri a Organizaţiei Judeţene Mehedinţi a PSD, întrebată dacă preşedintele i-a dat un răspuns cu privire la noile propuneri de miniştri. 

Premierul a subliniat că în funcţie de răspunsul şefului statului va lua o decizie, inclusiv în CExN al PSD. 

Alături de premier, la conferinţa de alegeri a social-democraţilor din Mehedinţi se mai află, printre alţii, Eugen Teodorovici, preşedintele executiv al PSD şi ministrul Finanţelor Publice, şi Mihai Fifor, secretarul general al PSD.

×
Subiecte în articol: viorica dancila ministri Klaus Iohannis
Parteneri
Situaţie critică în Slănic Prahova: o stradă s-a surpat! ISU intervine
x close