Antena 3 CNN Actualitate Viorica Dăncilă i-a convocat pe liderii PSD pentru CEx la ora 17.00

Viorica Dăncilă i-a convocat pe liderii PSD pentru CEx la ora 17.00

Viorica Dăncilă i-a convocat pe liderii PSD pentru CEx la ora 17.00
Sursa foto: surse: foto: gov.ro
26 Aug 2019   •   12:39

Comitetul Executiv Naţional al PSD se va reuni, luni, la Palatul Victoria, începând cu ora 17,00, au precizat surse social-democrate. 

Reuniunea are loc în contextul în care anterior, luni dimineaţă, a avut loc o şedinţă a coaliţiei de guvernare la care au participat preşedinţii PSD şi ALDE, Viorica Dăncilă şi, respectiv, Călin Popescu-Tăriceanu, mai mulţi lideri ai celor două formaţiuni, între care Mihai Fifor, Eugen Teodorovici, Marcel Ciolacu de la PSD şi Daniel Chiţoiu, Andrei Gerea şi Norica Nicolai. 

Surse din PSD au precizat,  că în urma şedinţei nu s-a luat nicio decizie privind situaţia din cadrul coaliţiei de guvernare. 

Potrivit aceloraşi surse, CExN al PSD va lua decizii în funcţie de ceea ce va hotărî conducerea ALDE, care se va reuni în şedinţă începând cu ora 16,00, la Palatul Parlamentului, cu privire la rămânerea în coaliţia de guvernare.

Cerințele celor din ALDE care se referă la o restructurare a Guvernului  și nu doar la o simplă remaniere de miniști, au rămas nesatisfăcute. PSD refuză această schimbare, rămând în continuare pe varianta remanierilor. 

×
Subiecte în articol: Dancila PSD ALDE
Parteneri
Calitatea aerului din România, afectată de praful saharian
x close