Antena 3 CNN Actualitate Viorica Dăncilă: "Iohannis nu dă dovadă de bărbăție, nu vrea să vină la o confruntare cu o femeie"

Viorica Dăncilă: "Iohannis nu dă dovadă de bărbăție, nu vrea să vină la o confruntare cu o femeie"

Viorica Dăncilă: "Iohannis nu dă dovadă de bărbăție, nu vrea să vină la o confruntare cu o femeie"
Sursa foto: Foto: Gov.ro
12 Noi 2019   •   20:03

Viorica Dăncilă a dezmințit zvonurile conform cărora ar fi avut o dispută cu Claudiu Manda în timpul ședinței PSD. Fostul premier a spus că doar au existat discuții cu privire la turul doi al alegerilor prezidențiale pentru a obține un scor cât mai bun. 

"Au fost discuții pentru că fiecare și-a spus punctul de vedere pentru a obține rezultate cât mai bune. Unii colegi au vorbit despre problemele pe care le-au avut, cum pot să eficientizeze", a spus Dăncilă. 

Citiți și Ședință cu lacrimi și scandal la PSD. Viorica Dăncilă a plâns după o dispută cu Claudiu Manda

În ceea ce privește refuzul lui Klaus Iohannis de a participa la dezbaterea propusă de PSD, Dăncilă a spus că spera ca actualul președinte să accepte invitația. 

"M-a sunat cineva în ședință și mi-a spus că domnul Iohannis refuză să vină la confruntare. Eu speram ca domnul Iohannis să accepte". 

Deși potrivit unor surse Claudiu Manda ar fi spus despre Dăncilă că "nu poate câștiga campania alegerilor prezidențiale cu o proastă", liderul PSD i-a luat apărarea acestuia și a aruncat săgeți la adresa lui Iohannis. "Eu cred că domnul Manda a dovedit că este bărbat prin modul în care a gestionat alegerile de la Craiova și de la Dolj. Eu cred că altcineva nu dă dovadă de bărbăție și acela este candidatul Iohannis care nu vrea să vină la o confruntare cu o femeie". 

Întrebată la ce se așteaptă după ce a intrat în turul doi, Dăncilă a spus că vrea "să mă felicite colegii pentru că am câștigat alegerile prezidențiale". 

Citiți și Viorica Dăncilă, replică pentru Iohannis, după ce a refuzat dezbaterea: "Cred că îi e teamă de o confruntare directă cu mine, în fața tuturor românilor"

Citiți și Klaus Iohannis refuză dezbaterea cu Dăncilă propusă de PSD: "Nu poate fi niciun schimb de idei cu reprezentanta unui PSD nereformat, care a călcat în picioare statul de drept"

 

 

 

×
Parteneri
Senat: Schimbare importantă în regimul pașapoartelor
x close