Antena 3 CNN Actualitate Viorica Dăncilă, legat de rezultatul alegerilor europarlamentare: „Cred că trebuie să ne asumăm că am greșit”

Viorica Dăncilă, legat de rezultatul alegerilor europarlamentare: „Cred că trebuie să ne asumăm că am greșit”

Viorica Dăncilă, legat de rezultatul alegerilor europarlamentare: „Cred că trebuie să ne asumăm că am greșit”
Sursa foto: foto: guv.ro
23 Iun 2019   •   20:17

Premierul României, Viorica Dăncilă, a explicat la Antena 3 care crede că sunt motivele pentru care PSD a obținut un scor atât de mic la alegerile europarlamentare. 

„Cred că trebuie să ne asumăm că am greșit. Atunci când îți pierzi din electoratul din 2016, e clar că undeva s-a greșit, e clar că mesajele date nu sunt cele pe care le-a vrut electoratul care trebuie, e clar că comunicarea nu a fost cea dorită. E nevoie și de o analiză pe ficare organizație în parte. Poate s-a greșit și în anumite județe, poate campania făcută nu a fost cea potrivită. Important e să învățăm din greșeli și să vedem ce-și doresc oamenii de la noi. Din punct de vedere guvernamental, am făcut multe lucruri”. 

„E foarte ușor să dăm vina pe o persoană sau alta. Eu cred că trebuie să ne asumăm toți. Dacă ne apucăm să facem acuzații despre o persoană sau alta, acest lucru nu ne ajută foarte mult”. 

Dăncilă- „Abuzurile au existat și există. S-a vorbit mult de Justiție, dar nu s-au luat măsuri”

„S-a vorbit foarte mult de Justiție și nu s-au luat măsuri. Eu am să fac o singură comparație. S-a tot spus că Guvernul a influențat Justiția. Noi nu am modificat atât de multe ordonanțe. Dar în 2016, Guvernul Cioloș a modificat 151 de ordonanțe peste noapte. Această abordare nu e corectă”. 

„Abuzurile au existat și există, nu trebuie să ne facem că nu le-am văzut. Nu putem uita ce s-a întâmplat la DNA Ploiești”. 

„Nu am vorbit despre lucrurile pe care le-a realizat guvernarea. Erau lucruri care au fost realizate și care au vizat diverse domenii și acest lucru i-a nemulțumit pe ceilalți. Unii nu văd ce e important pentru țară și pentru oameni. E și vina noastră că poate nu am comunicat atât cât trebuia”. 

Premierul Dăncilă- „Eu nu știu cred că există un stat paralel”

„PSD a spus că există un stat paralel. Eu nu pot să spun dacă există sau nu un stat paralel. Eu știu că există abuzuri și le-am văzut. Ar trebui să acționăm împotriva lor. Depinde ce înțelege fiecare prin stat paralel”. 

×
Subiecte în articol: viorica dancila
Parteneri
Cât costă coșul de cumpărături cu două săptămâni înainte de Paște
x close