Antena 3 Actualitate Viorica Dăncilă: "Mandatul meu va fi cel al Președintelui pentru care interesul comun primează. voi urma de fiecare dată voința românilor!"

Viorica Dăncilă: "Mandatul meu va fi cel al Președintelui pentru care interesul comun primează. voi urma de fiecare dată voința românilor!"

21 Noi 2019   •   11:14
Viorica Dăncilă: "Mandatul meu va fi cel al Președintelui pentru care interesul comun primează. voi urma de fiecare dată voința românilor!"
Sursa foto: Foto: captură Antena 3

Viorica Dăncilă promite, cu doar câteva zile înainte de al doilea tur al alegerilor prezidențiale, că mandatul său va fi cel al "Președintelui pentru care interesul comun primează". 

"Mandatul meu va fi cel al Președintelui pentru care interesul comun primează. Nu se pot face toate deodată, însă îmi asum să susțin orice cauză și orice proiect pe care românii îl cer. Voi iniția consultări permanente cu societatea civilă și cu autoritățile și instituțiile statului român, pentru a găsi de fiecare dată acel numitor comun. Este democratic și, ca atare, obligatoriu ca voința majorității să fie cea care contează.

În calitate de Președinte, voi urma de fiecare dată voința românilor!", a scris Dăncilă pe pagina sa de Facebook

 

 

×
Subiecte în articol: viorica dancila presedinte

Ştirile Antena 3 sunt şi pe Facebook sau pe Google News

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp

Parteneri
x close