Antena 3 CNN Actualitate Viorica Dăncilă, mesaj de condoleanțe famililor care și-au pierdut persoane apropiate în tragedia de la Genova

Viorica Dăncilă, mesaj de condoleanțe famililor care și-au pierdut persoane apropiate în tragedia de la Genova

Viorica Dăncilă, mesaj de condoleanțe famililor care și-au pierdut persoane apropiate în tragedia de la Genova
15 Aug 2018   •   20:03

Premierul României, Viorica Dăncilă, a transmis condoleanţe familiilor celor care şi-au pierdut viaţa, între care şi cetăţeni români, ca urmare a prăbușirii podului Morandi de lângă Genova.

"Îmi exprim întreaga mea compasiune faţă de familiile care au pierdut pe cineva drag în accidentul produs ieri în Italia, români sau cetăţeni de altă naţionalitate. Gândurile mele se îndreaptă către toţi cei care şi-au pierdut viaţa într-un mod atât de brutal, precum şi către toţi cei care suferă, fie pentru că au fost răniţi, fie pentru că au pierdut pe cineva apropiat. Sincere condoleanţe familiilor victimelor. Le doresc celor răniţi puterea de a depăşi această traumă, sănătate multă şi recuperare cât mai rapidă", a afirmat premierul Viorica Dăncilă în mesajul de condoleanţe, dat publicităţii miercuri de Biroul de presă al Guvernului.

Şeful Executivului român a transmis marţi o scrisoare de condoleanţe preşedintelui Consiliului de Miniştri al Republicii Italiene, Giuseppe Conte, în care exprimă solidaritatea Guvernului şi poporului român faţă de Guvernul şi poporul italian, greu încercate de această tragedie.

Prim-ministrul Viorica Dăncilă este în permanentă legătură cu Ministerul Afacerilor Externe în vederea acordării întregului sprijin necesar familiilor românilor care şi-au pierdut viaţa în acest teribil accident.

"Este o situaţie tragică şi este datoria noastră să ne ajutăm compatrioţii. Vom apela la toate pârghiile legale şi vom face tot ce este uman posibil pentru ca familiile românilor care şi-au pierdut viaţa să primească sprijinul de care au nevoie", a subliniat premierul Dăncilă

Sursă: Agerpres
×
Subiecte în articol: viorica dancila premierul
Parteneri
Compania aeriană Blue Air a intrat în insolvenţă!
x close