Antena 3 CNN Actualitate Viorica Dăncilă, mesaj pentru Mircea Geoană, după ce a preluat funcţia de secretar general adjunct al NATO: "Această numire onorează România"

Viorica Dăncilă, mesaj pentru Mircea Geoană, după ce a preluat funcţia de secretar general adjunct al NATO: "Această numire onorează România"

Viorica Dăncilă, mesaj pentru Mircea Geoană, după ce a preluat funcţia de secretar general adjunct al NATO: "Această numire onorează România"
Sursa foto: sursă foto: gov.ro
17 Oct 2019   •   23:35

Mircea Geoană şi-a preluat joi funcţia de secretar general adjunct al NATO, înlocuind-o pe americanca Rose Gottemoeller. Liderul PSD, Viorica Dăncilă, l-a felicitat pe pe Geoană pentru că a reuşit să obţină funcţia numărul 2 în organizaţia internaţională. 

"Felicitări domnului Mircea Geoană pentru preluarea funcției de secretar general adjunct al NATO! Această numire onorează România, astfel reconfirmată un partener serios și responsabil al Alianței.

“Securitatea națională a României nu a fost niciodată mai bine protejată”, a spus astăzi fostul nostru coleg. Domnul Geoană este un diplomat de succes și un om politic experimentat, în care am deplină încredere că va exercita cu profesionalism și devotament acest mandat!", a scris Dăncilă pe Facebook. 

×
Subiecte în articol: Mircea Geoană NATO viorica dancila

REUNIUNE NATO LA BUCUREȘTI

Antony Blinken și Nicolae Ciucă, împreună la Ateneul Român

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp

Parteneri
x close