Antena 3 CNN Actualitate Viorica Dăncilă, primele declarații despre aducerea în țară a lui Radu Mazăre: „Justiția și-a făcut datoria. Vorbim despre un gest de normalitate”

Viorica Dăncilă, primele declarații despre aducerea în țară a lui Radu Mazăre: „Justiția și-a făcut datoria. Vorbim despre un gest de normalitate”

Viorica Dăncilă, primele declarații despre aducerea în țară a lui Radu Mazăre: „Justiția și-a făcut datoria. Vorbim despre un gest de normalitate”
Sursa foto: foto: guv.ro
21 Mai 2019   •   10:36

Premierul Viorica Dăncilă a făcut primele declarații referitoare la aducerea în țară a lui Radu Mazăre. 

Dăncilă a spus că „Justiţia trebuie să îşi facă datoria. Şi-a făcut datoria chiar foarte prompt şi acest lucru trebuie să fie privit în mod egal indiferent de nume. Vorbim despre un gest de normalitate. Pot să spun că am fost la curent cu tot procesul de aducere în ţară din Madagascar şi noi am procedat în mod corect. Nu vreau să leg această acţiune (aducerea lui Radu Mazăre în ţară – n.r.) de vot”. 

Întrebată dacă, în opinia ei, statul de drept în România funcţionează, Viorica Dăncilă a răspuns: „Este vizibil că da. Eu nu aş lega statul de drept de o persoană. În România statul de drept funcţionează. În România trebuie să respectăm drepturile cetăţenilor în mod egal”, potrivit Adevărul

Fostul primar al Constanței a fost extrădat din Madagascar. A ajuns în România luni seara și a fost dus la Penitenciarul Rahova, unde va rămâne pentru următoarele trei săptămâni. 

Citiți și Primele fotografii cu Radu Mazăre. Fostul primar al Constanței este în drum spre România

 

×
Parteneri
Avertizare ANM: Ninsori însemnate în 14 judeţe din ţară
x close