Antena 3 CNN Actualitate Viorica Dăncilă va face o vizită în Republica Moldova

Viorica Dăncilă va face o vizită în Republica Moldova

Viorica Dăncilă va face o vizită în Republica Moldova
26 Feb 2018   •   19:57

Premierul României, Viorica Dăncilă, va ajunge marți, 27 februarie, în Republica Moldova, unde se va întâlni cu omologul său, Pavel Filip. Prim-ministrul român va fi însoțit de o delegație de membri din Guvernul României. 

"Vreau să asigur autoritățile de la Chișinău și pe cetățenii de peste Prut că România va continua să susțină ferm eforturile Republicii Moldova în parcursul său european. Guvernul României va oferi sprijin  pentru accelerarea procesului de reforme, inclusiv din perspectiva priorităților asumate de Chișinău prin Acordul de Asociere cu Uniunea Europeană. Proiectele noastre comune sunt menite să contribuie la o conectare mai strânsă a Republicii Moldova la spațiul european și la îmbunătățirea vieții cetățenilor", a afirmat șeful Executivului român.

Din delegația guvernamentală oficială vor face parte viceprim-ministrul Paul Stănescu, ministrul Dezvoltării Regionale și Administrației Publice, ministrul Economiei, Dănuț Andrușcă, ministrul Sănătății, Sorina Pintea, potrivit dcnews

×
Subiecte în articol: viorica dancila Republica Moldova vizita
Parteneri
Românii care vor fi obligați să își instaleze al doilea contor pentru energie
x close