Antena 3 CNN Actualitate Ea este Viorica, mama unui băiețel de șase ani, găsită moartă cu mâinile și picioarele legate, într-un canal, în Belgia

Ea este Viorica, mama unui băiețel de șase ani, găsită moartă cu mâinile și picioarele legate, într-un canal, în Belgia

Viorica Petreanu, în vârstă de doar 35 de ani, a fost găsită, în acest weekend, fără suflare, cu mâinile și picioarele legate, într-un canal din Belgia. Femeia a fost dată dispărută după ce s-a dus să cumpere croissante și nu s-a mai întors.

Ea este Viorica, mama unui băiețel de șase ani, găsită moartă cu mâinile și picioarele legate, într-un canal, în Belgia
Sursa foto: Facebook | Grup de urgență Belgia
de Ioana Mircea    |    14 Aug 2023   •   13:30

Viorica Petreanu, originară din Cantemir, Republica Moldova, în vârstă de 35 de ani a fost mama unui băiețel, în vârstă de doar șase ani. Femeia, care locuia acum în Beersel, Belgia, alături de familia sa, și-a găsit sfârșitul după ce s-a dus să cumpere niște croissante și nu a mai apărut acasă.

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

Familia a dat-o dispărută joi, pe data de 10 august, chiar în ziua în care aceasta a plecat la brutărie. Din păcate, duminică seară, Poliția Federală Belgiană a confirmat că a găsit-o pe Viorica moartă, cu mâinile și picioarele legate, într-un canal.

Citește și: "De cinci zile inima mea este frântă. Am plâns mult și nu sunt singura". Belgia, în lacrimi după moartea lui Raul, băiețelul român, aruncat pe fundul apei

"Din păcate veștile sunt foarte triste. Viorica a fost găsită fără suflare. Lăsăm poliția să continue ancheta. Condoleanțe familiei îndurerate. Este un șoc pentru întreaga comunitate", este mesajul transmis pe grupul de Facebook Grup de Urgență Belgia.

Din comentariile la postarea de pe grupul de Facebook, reiese faptul că Viorica ar fi fost găsită într-un canal, legată la mâini și picioare, nu departe de locuința ei. Familia se întorsese recent dintr-o vacanță în Moldova iar, a doua zi, dimineață, Viorica plecase să cumpere croissante pentru micul dejun și nu s-a mai întors.

Ancheta este în curs de desfășurare, potrivit jurnaldemigrant.ro.

×
Subiecte în articol: Belgia
Parteneri
Pensia pe care o va avea Klaus Iohannis după 42 de ani de muncă
x close