Antena 3 CNN Actualitate VIP-urile care au folosit ritualurile shamanice. Informații-bombă despre substanțele folosite

VIP-urile care au folosit ritualurile shamanice. Informații-bombă despre substanțele folosite

Dezvăluiri-bombă din dosarul în care este implicat Gelu Oltean, fostul șef al serviciului Doi ş'un sfert.

VIP-urile care au folosit ritualurile shamanice. Informații-bombă despre substanțele folosite
17 Dec 2019   •   09:10

Listă impresionantă de VIP-uri pe statele de plată ale clinicii în care fostul şef al serviciului secret din Ministerul de Interne, Gelu Oltean, şi iubita lui, ar fi folosit substanţe interzise, în timpul unor presupuse şedinţe de purificare spirituală.

Cel puţin doi avocaţi şi o angajată a unui post de televiziune faceau terapie în clinica care organiza şedinţe interzise de comunitatea internaţională deoarece pun în pericol vieţile participanţilor. 

Clinica era cu circuit închis, accesul se făcea greu. Înscrierea participanților se efectua prin completarea mai multor date personale pe respectivul website și ulterior prin condiţionarea participării de o recomandare transmisă prin email de un alt participant la un eveniment anterior.

În urma cercetărilor efectuate în cauză, s-a stabilit faptul că cele două companii organizează retreat-uri care au fost interzise de comunitatea internaţională deoarece pun în pericol vieţile participanţilor, iar substanţele halucinogene utilizate în cadrul ritualurilor sunt interzise. 42 de persoane au fost suprinse la momentul T0 cand au fost perchezițiile. 

VIP-urile care au folosit ritualurile shamanice

×
Subiecte în articol: Gelu Oltean
Parteneri
Facturi Hidroelectrica, anunțul companiei pentru clienţi
x close