Antena 3 CNN Actualitate Virgil Guran a dezvăluit motivul plecării lui Victor Costache din fruntea Ministerului Sănătății

Virgil Guran a dezvăluit motivul plecării lui Victor Costache din fruntea Ministerului Sănătății

Virgil Guran, consilierul premierului Orban, a dezvăluit, la Antena 3, că motivul pentru care Victor Costache și-a dat demisia din funcția de ministru al Sănătății, este că vrea să se ocupe mai bine de profesia lui, aceea de medic, în această perioadă de criză.

Virgil Guran a dezvăluit motivul plecării lui Victor Costache din fruntea Ministerului Sănătății
Sursa foto: Facebook
26 Mar 2020   •   21:45

"Este logic că ştim de ce a plecat, doar suntem la guvernare. A considerat că este mai bine să se ocupe de cariera dânsului, una foarte frumoasă, şi că, în momentul de faţă, din cauza contextului, este mai bine să se ocupe de profesia dânsului. Cred că a fost foarte afectat de ce s-a întâmplat la Suceava şi cred că a fost un gest de onoare din partea dânsului. Nu s-a exprimat în sensul ăsta, dar sunt convins că a fost afectat de ce a fost acolo şi probabil a considerat că este mai bine să se retragă", a spus Virgil Guran la Antena 3.

Consilierul lui Ludovic Orban a mai declarat că varianta Nelu Tătaru la conducerea Ministerului Sănătății e mult mai bună.

"În acelaşi timp, îl cunosc bine pe domnul Tătaru şi cred că alegerea dânsului este mult mai bună, să o spunem direct!", a spus Virgil Guran la Antena 3.

Virgil Guran: Îl cunosc bine pe Nelu Tătaru. E mult mai bună alegerea

×
Subiecte în articol: Ludovic Orban Victor Costache
Parteneri
Ce indice de corecție trebuie să ai pentru a avea o pensie mai mare
x close