Antena 3 CNN Actualitate Ministrul Energiei, Vigil Popescu: ”Îmi doresc să afle toți românii cauzele pentru care prețurile au crescut!”

Ministrul Energiei, Vigil Popescu: ”Îmi doresc să afle toți românii cauzele pentru care prețurile au crescut!”

Ministrul Energiei, Virgil Popescu, spune că a votat pentru înființarea comisiei parlamentare care anchetează creșterea prețului la energie și gaze pentru că își dorește ”să afle toți românii cauzele pentru care prețurile au crescut”.

Ministrul Energiei, Vigil Popescu: ”Îmi doresc să afle toți românii cauzele pentru care prețurile au crescut!”
Sursa foto: hepta
de Laura Dinu    |    10 Sep 2021   •   07:26

”Am votat pentru înființarea comisiei parlamentare care anchetează creșterea prețului la energie şi gaze, deoarece îmi doresc să afle toți românii cauzele pentru care prețurile au crescut. Iată unul dintre motive: nu s-a mai pus în funcțiune nici o unitate nouă de producție a energiei electrice din anul 2015, de la construirea capacităților de energie regenerabilă.

Mă uit în urmă și văd ce miniștri au fost... și voi veni la audieri ca să explic ce s-a întâmplat și ce se întâmplă, acum, în sistemul energetic național.

Voi arăta, de asemenea, măsurile pe care le luăm pentru protejarea consumatorilor casnici.

La minister lucrăm, în momentul de față, la o Ordonanță pentru protecția a milioane de români împotriva creșterii prețului la energie electrică și gaze naturale. Ordonanța vine în completarea legii consumatorului vulnerabil din energie”, scrie Virgil Popescu pe Facebook. 

Virgil Popescu ref comisia parlamentară de anchetă a prețurilor la gaze și energie electrică- 9 sept 2021

▶ Am votat pentru înființarea comisiei parlamentare care anchetează creşterea preţului la energie şi gaze, deoarece îmi doresc să afle toți românii cauzele pentru care prețurile au crescut. Iată unul dintre motive: nu s-a mai pus în funcțiune nici o unitate nouă de producție a energiei electrice din anul 2015, de la construirea capacităților de energie regenerabilă. ▶ Mă uit în urmă și văd ce miniștri au fost... și voi veni la audieri ca să explic ce s-a întâmplat și ce se întâmplă, acum, în sistemul energetic national. Voi arăta, de asemenea, măsurile pe care le luăm pentru protejarea consumatorilor casnici. La minister lucrăm, în momentul de față, la o Ordonanță pentru protecția a milioane de români împotriva creșterii prețului la energie electrică și gaze naturale. Ordonanța vine în completarea legii consumatorului vulnerabil din energie.

Publicată de Virgil Popescu pe Joi, 9 septembrie 2021

 

×
Subiecte în articol: Virgil Popescu
Parteneri
Români morţi într-o mlaştină la graniţa SUA - Canada
x close