Antena 3 CNN Actualitate Virgil Popescu: "Și eu las luminile aprinse în camera din care ies. Apoi îmi aduc aminte și tot nu mă duc să le sting"

Virgil Popescu: "Și eu las luminile aprinse în camera din care ies. Apoi îmi aduc aminte și tot nu mă duc să le sting"

Ministrul Energiei, Virgil Popescu a declarat, într-un interviu, că românii ar trebui să își schimbe comportamentul, în privința consumului de energie.

Virgil Popescu: "Și eu las luminile aprinse în camera din care ies. Apoi îmi aduc aminte și tot nu mă duc să le sting"
Sursa foto: Inquam Photos / George Calin
de Gabriel Dano    |    08 Feb 2022   •   22:55

Virgil Popescu a recunoscut că mai lasă luminile aprinse în camera din care iese și apoi își aduce aminte și tot nu se duce să le stingă.

”Și eu las luminile aprinse în camera din care ies și apoi îmi aduc aminte și tot nu mă duc să le sting. Cred că ar trebui să ne schimbăm ușor ușor comportamentul, pentru că este spre binele nostru”, a spus ministrul Energiei, la Profit News TV.

El a explicat că cetățenii europeni, cei din Vest, fac lucrul acesta de mult.

”Este spre binele nostru și se va vedea în eficiența consumului casnic, de exemplu”, a mai explicat ministrul. Virgil Popoescu a dat asigurări că Guvernul va veni cu noile măsuri privind facturile la energie, până în luna aprilie, precizând că se vor înțelege în coaliție pe acest subiect.

”Lucrăm la minister și în Guvern, cu colegii miniștri, cu ANRE, pe mai multe scenarii. Acum, ca să vedem care e cel mai bun scenariu, lăsați-ne să îl finalizăm, cu certitudine o să avem o soluție înainte de 1 aprilie, pe care să o implementăm de la 1 martie”, a spus Virgil Popescu, arătând că nu s-a luat încă o decizie. Ministrul Energiei a mai afirmat că se așteaptă ca prețul la gaz să scadă, după ce trece iarna, pentru că nu va mai fi același consum.

 

×
Subiecte în articol: Virgil Popescu
Parteneri
Data la care vom călători fără vize în America
x close