Antena 3 CNN Actualitate Virgil Popescu: În cazul în care numărul persoanelor infectate scade, vom deschide mall-urile cu data de 15 iunie

Virgil Popescu: În cazul în care numărul persoanelor infectate scade, vom deschide mall-urile cu data de 15 iunie

Ministrul Economiei Virgil Popescu a anunțat marți că, în cazul în care numărul cazurilor noi va scădea sau va fi constant mic, din 15 iunie se ia în calcul deschiderea mall-urilor. Redeschiderea cinematografelor şi a locurilor de joacă din interior nu sunt încă luate în calcul de autorităţi.

Virgil Popescu: În cazul în care numărul persoanelor infectate scade, vom deschide mall-urile cu data de 15 iunie
Sursa foto: Hepta
02 Iun 2020   •   16:49

”Alături de premierul Ludovic Orban am avut astăzi o întâlnire cu membri ai Asociaţiei Investitorilor de Real Estate din România. Aceştia ne-au prezentat problemele cu care s-au confruntat în această perioadă de criză. Drept urmare, în urma discuţiilor avute am stabilit, că în cazul în care situaţia epidemiologică ne va arăta că numărul persoanelor infectate scade, vom deschide mall-urile cu data de 15 iunie”, a declarat Virgil Popescu.

”Pentru moment, nu luăm în calcul ca din data de 15 iunie să fie deschise cinematografele şi locurile de joacă, din interior. Uşor, uşor se vor da măsuri de relaxare, pentru a ajuta la revitalizarea economiei, pentru ca viaţa să revină la normalitate”, a mai susținut ministrul.

”Va rămâne în continuare în analiză activitatea cinematografelor, restaurantelor şi locurilor de joacă pentru copii din aceste centre, pentru că implică risc epidemiologic ridicat. Reprezentanţii Asociaţiei Investitorilor de Real Estate din România au menţionat că sunt pregătiţi pentru reînceperea activităţii în mall-uri, astfel încât să fie respectate măsurile de protecţie a sănătăţii cetăţenilor”, a transmis Guvernul.

×
Subiecte în articol: Virgil Popescu
Parteneri
Crimă șocantă într-un bloc din Sectorul 2 al Bucureştiului
x close