Antena 3 CNN Actualitate Virgil Popescu a explicat de ce nu purta mască în fotografia controversată din Guvern: "O aveam în buzunar, dar servisem ceva atunci"

Virgil Popescu a explicat de ce nu purta mască în fotografia controversată din Guvern: "O aveam în buzunar, dar servisem ceva atunci"

Ministrul Economiei, Virgil Popescu, a mărturisit că, în urma apariției în spațiul public a fotografiei în care Ludovic Orban apare alături de mai mulți miniștri într-un birou al Guvernului în timp ce fumează și consumă băuturi alcoolice, a primit amendă pentru nepurtarea măștii de protecție.

Virgil Popescu a explicat de ce nu purta mască în fotografia controversată din Guvern: "O aveam în buzunar, dar servisem ceva atunci"
Sursa foto: Hepta
01 Iun 2020   •   15:12

„Nu aș vrea să comentez această poză. A fost o poză făcută la ziua prim-ministrului, în 25. Nu vreau să comentez pe această poză”, a spus Virgil Popescu la Digi 24.

Ministrul a explicat de ce nu purta mască de protecție.

„Am plătit inclusiv acea amendă pentru faptul că nu am purtat masca, evident masca o aveam în buzunar dar... servisem ceva atunci, o prăjitură”, a adăugat ministrul Economiei.

Potrivit Guvernului, premierul a achitat sâmbătă, prin ghiseul.ro, două amenzi în valoare cumulată de 3000 de lei, la cuantumul maxim prevăzut de lege, pentru fumat și nepurtarea măștii în spații închise.

×
Subiecte în articol: Virgil Popescu
Parteneri
Românii care vor fi obligați să își instaleze al doilea contor pentru energie
x close