Antena 3 CNN Actualitate Virgil Popescu, în vizită la angajații răniți la Jilț Sud: ”Sunt în afara oricărui pericol”

Virgil Popescu, în vizită la angajații răniți la Jilț Sud: ”Sunt în afara oricărui pericol”

Virgil Popescu, ministrul Energiei, a mers în vizită la Spitalul din Târgu Jiu acolo unde se află angajații răniți în urma accidentului de la Jilț Sud.

Virgil Popescu, în vizită la angajații răniți la Jilț Sud: ”Sunt în afara oricărui pericol”
Sursa foto: Facebook/ Virgil Popescu
de Alexandra Cojoianu    |    20 Ian 2023   •   17:53

Ministrul Energiei a anunțat că a reușit să prindă ora de vizită la Spitalul din Târgu Jiu și a dat asigurări că supraviețuitorii ”sunt în afara oricărui pericol”.

„În afara oricărui pericol. Patru cuvinte care descriu situația medicală pentru pacienții care au rămas internați în urma cumplitului accident de la CE Oltenia. Am reușit să prind ora de vizită la Spitalul din Târgu Jiu unde am stat puțin de vorbă cu unul dintre pacienți.”, a scris vineri pe Facebook Virgil Popescu.

De asemenea, ministrul Popescu le-a urat victimelor, în mesajul său, ”cea mai grabnică însănătoșire”

„Vorbim despre oameni care au trecut printr-o situație traumatizantă, oameni care fac o meserie grea și deosebit de solicitantă, în condițiile pe care le-ați văzut cu toții. Le urez cea mai grabnică însănătoșire și îmi doresc ca la întoarcerea lor să găsească lucrurile schimbate la CEO”, spune Virgil Popescu.

Citește șl: Virgil Popescu trimite Corpul de Control și cere demisii, după accidentul de la Complexul Energetic Oltenia. Ministrul Energiei a ajuns la fața locului 

Două victime au fost deja externate

Potrivit reprezentanților Spitalului din Târgu Jiu, două dintre victimele accidentului de muncă au fost externate din Secția Chirurgie Generală II, în stare bună.

Cei doi pacienți au primit recomandare de a merge la control dacă va fi nevoie și concedii medicale. Celălalt pacient internat în Spitalul din Târgu Jiu a fost transferat la Compartimentul Chirurgie Buco-Maxilo-Facială din cadrul Secției ORL, potrivit Mediafax.

Potrivit medicului curant, pacientul va fi monitorizat în secție deoarece prezintă o fractură minoră, fără deplasare, la nivelul oaselor feței, care nu necesită intervenția chirurgicală.

Trei persoane au murit și 10 au ajuns la spital în urma accidentului produs marți la exploatarea minieră Mătăsari din județul Gorj.

×
Parteneri
SUA au dislocat în România cel mai nou sistem antidronă
x close