Antena 3 CNN Actualitate Viscolele puternice afectează traficul aerian şi rutier din SUA

Viscolele puternice afectează traficul aerian şi rutier din SUA

Viscolele puternice afectează traficul aerian şi rutier din SUA
Sursa foto: Zapada SUA
02 Mar 2009   •   14:00

Viscol puternic în nord-estul Statelor Unite. Mai multe curse aeriene au fost anulate, iar zăpada de pe şosele a provocat mai multe accidente. În unele state, stratul de zăpadă a depăşit 50 de centimetri.
Viscolele puternice s-au abătut duminică asupra mai multor state americane. Cele mai grav afectate au fost Maryland şi Maine.
Probleme au fost şi în Georgia, unde unele companii aeriene şi-au anulat mai multe zboruri, în special cele din oraşului Atlanta.
În statul Virginia, viscolul a lăsat fără curent electric aproape 10.000 de oameni. Potrivit serviciului naţional de meteorologie, în anumite regiuni ale statului Tennessee s-a format, în noaptea de sâmbătă spre duminică, un strat de zăpadă de 47 de centimetri.
Ninsorile au dat mari bătăi de cap şoferilor. Circulaţia de pe mai multe autostrăzi a fost serios îngreunată în urma numeroaselor accidente.
Meteorologii avertizează că vremea rea ar putea continua şi zilele următoare. Ei spun că aceste precipitaţii ar putea fi cele mai abundente din ultimii trei ani.
Antena 3

×
Subiecte în articol: viscol vreme rea
Parteneri
Sondajul care lămureşte mascarada politică
x close