Antena 3 CNN Actualitate VISCOLUL a creat PROBLEME SERIOASE pentru circulaţia feroviară

VISCOLUL a creat PROBLEME SERIOASE pentru circulaţia feroviară

VISCOLUL a creat PROBLEME SERIOASE pentru circulaţia feroviară
Sursa foto: Foto: Agerpres
26 Ian 2014   •   09:30
Viscolul a creat probleme pe calea ferată. Din cauza zăpezii, mai multe trenuri au fost anulate, iar cele care au plecat totuşi din gări au ajuns cu întârziere la destinaţie. 
 
În Argeş, un tren a rămas înzăpezit câteva ore, iar pe Valea Prahovei traficul a fost blocat din cauza copacilor căzuţi pe linie. 
 
Din cauza viscolului, călătorii din trenul Bucureşti - Iaşi au ajuns la destinaţie cu o întârziere de trei ore şi jumătate.
 
Oamenii s-au consolat cu faptul că măcar au ajuns la destinaţie şi n-au tremurat de frig, cum au păţit cei care au pornit spre Moldova cu maşina. 
 
Oamenii au preferat să nu-şi anuleze călătoriile, deşi se aşteptau la o astfel de întârziere. 
 
Şi călătorii care au plecat din Braşov cu trenul au avut probleme pe drum. Câţiva copaci s-au prăbuşit peste linii, iar traficul feroviar pe Valea Prahovei a fost blocat. Unii dintre călători nu au mai avut răbdare să se remedieze problema şi au plecat pe şosea.
 
În total, în ţară au fost anulate peste 30 de trenuri. Iar dintre cele care au plecat la drum, unele au rămas înzăpezite. În Argeş 20 de oameni au aşteptat câteva ore, în vagoane, în mijlocul câmpului. Abia după lăsarea serii garnitura a fost deszăpezită. 
 
CFR Călători le recomandă celor care vor să plece la drum cu trenul în această perioadă să sune înainte la informaţii.
 

×
Parteneri
Răsturnare de situaţie în intenţia de vot la alegerile locale
x close