Antena 3 CNN Actualitate Vitalik Buterin, fondatorul Ethereum, a venit la Bucureşti

Vitalik Buterin, fondatorul Ethereum, a venit la Bucureşti

Vitalik Buterin, cofondatorul Ethereum, a 2-a criptomonedă ca și capitalizare de piață la nivel mondial a fost prezent la București special pentru un meet-up cu comunitatea crypto din România.

Vitalik Buterin, fondatorul Ethereum, a venit la Bucureşti
Sursa foto: Twitter/brand_minds
de Alexandra Ionescu    |    11 Oct 2021   •   11:25

Întâlnirea a fost facilitată de Marius Morra, CEO/cofondator TOKERO Crypto Exchange și de Vlad Cealicu, CTO/cofondator Crypto Compare.

La eveniment au fost prezente persoane reprezentative din lumea crypto, oameni implicați în diverse proiecte, comunități, investitori și publicații.

Obiectivul principal al întâlnirii a fost ca Vitalik Buterin să cunoasca comunitatea de crypto din România.

Ethereum este al doilea cel mai mare proiect ca valoare de piaţă din lumea criptomonedelor, iar Vitalik Buterin este cea mai proeminentă persoană din această piaţă de peste 2.300 miliarde de dolari.

Anul acesta, Ethereum a fost focarul pentru creșterea NFT-urilor, o tehnologie care schimbă modul în care artiștii și creatorii își monetizează munca.

Ether este moneda digitală ce alimentează reţeaua ethereum, care – spre deosebire de Bitcoin – funcţionează pe post de platforma decentralizată de software. Însă ambele criptomonede au la bază tehnologia blockchain.

Valoarea Ethereum era, duminică seară, de 3.546,30 dolari. Anul acesta, criptomoneda a trecut pentru prima dată de pragul de 4.000 de dolari.

×
Subiecte în articol: vitalik buterin ethereum București
Parteneri
Românii care vor fi obligați să își instaleze al doilea contor pentru energie
x close