Antena 3 CNN Actualitate Vizita în România a comisarului european Johannes Hahn, anulată din pricina viscolului

Vizita în România a comisarului european Johannes Hahn, anulată din pricina viscolului

Vizita în România a comisarului european Johannes Hahn, anulată din pricina viscolului
Sursa foto: Foto: EPA/ Intact Images
26 Ian 2012   •   10:28

Vizita în România a comisarului european pentru politică regională Johannes Hahn, programată pentru joi, a fost anulată din pricina viscolului, informează Agerpres.

VEZI AICI SITUAŢIA UPDATATĂ A DRUMURILOR DIN ŢARĂ

Delegaţia condusă de oficialul european se află în imposibilitatea de a se deplasa de la Bruxelles la Bucureşti din cauza perturbării traficului aerian, a anunţat joi dimineaţă Reprezentanţa Permanentă a Comisiei Europene în România.

VEZI AICI LISTA CU TRENURILE ŞI CURSELE AERIENE ANULATE
   
Comisarul european pentru politică regională Johannes Hahn urma să efectueze o vizită oficială în România în care avea prevăzute întâlniri cu  preşedintele Traian Băsescu, cu premierul Emil Boc şi cu ministrul afacerilor europene Leonard Orban.
   
Johannes Hahn urma să participe la lucrările comitetului interministerial privind absorbţia fondurilor europene şi la o reuniune cu reprezentanţii instituţiilor financiare internaţionale referitoare la acordarea de asistenţă tehnică autorităţilor române pentru creşterea absorbţiei fondurilor europene.
   
Agenda vizitei oficialului european mai includea asistarea la ceremonia de semnare a memorandumurilor de înţelegere dintre România şi Banca Europeană de Investiţii, respectiv Banca Mondială, privind sprijinul acordat de aceste instituţii financiare pentru absorbţia fondurilor structurale şi de coeziune de către România, şi participarea la 'Conferinţa de lansare la nivel naţional a procesului de programare a fondurilor europene destinate unei dezvoltări inteligente, incluzive şi durabile 2014 - 2020'.

Citeşte şi:

România, ÎNGHIŢITĂ de zăpadă! Sute de oameni, sinistraţi în infernul alb. LISTA COMPLETĂ A DRUMURILOR ÎNCHISE


×
Parteneri
Românii care vor fi obligați să își instaleze al doilea contor pentru energie
x close